Elvebåttur - Opplev Reisaelva

Svartfoss Adventure tilbyr elvebåtsafari sommerstid opp Reisaelva, til Mollisfossen eller Imofossen. En uforglemmelig opplevelse i de smale elvebåtene. Sesongen er 1.juni til 15.okt, avhengig av vannstanden i elva.

01.02.201809:30 Tommy Børli

Vår elvebåt guide Stein Magne Pedersen


Stein Magne Pedersen, Svartfoss Adventure, har sesong for guidet tur med elvebåt fra juni til september, men på forespørsel kan det kjøres også senere på høsten.

Tid: 09:00, 13:00 eller 17:00 til Mollisfossen
Oppmøte: Bilto, ved enden av den asfalterte veien i Reisadalen
Antall deltakere: 3 - 12 (maks 5 personer per båt)
Pris: fra 950 kr per pers, min 3. personer eller minstepris 2 850 kr 
Inkl: Guide, bålkaffe
Annet: turen varer 3-4 timer, ta gjerne med litt niste, mulig å varme over bålet. Tilbyr også tur til Imofossen, dette er en 8 timers tur.

Mange spennende opplevelser

Våre to turer:

Mollisfossen:
En tur til Mollisfossen starter ved Bilto med båt. Turen går gjennom den frodige Nasjonalparken, og dersom det er ønskelig kan man stoppe å se på de 3000 år gamle bergmaleriene. Etter ca en time er vi ved den fantastiske Mollisfossen, og de som ønsker det kan gå til fossen (tar ca 10 min). Det vil bli bålkos og mulighet for en matbit (ta med egen matpakke/snacks) før turen starter tilbake til Bilto.

Imofossen:
Turen starter med elvebåt fra Bilto, vi kjører gjennom den frodige Nasjonalparken, og dersom der er ønskelig kan man stoppe å se på de 3000 år gamle bergmaleriene. Vi kjører så forbi den fantastiske Mollisfossen, og deretter en gåtur på 4 timer t/r til Imofossen. Det vil bli mulighet for en matbit (ta med egen matpakke/snacks) før vi så kjører båt tilbake til Bilto.

På begge turene er det en minstepris på kr 2 850,-/5 700,-. Det betyr at det må være minst 3 personer som har bestilt tur for at den blir gjennomført. Dersom dere er et mindre reisefølge, kan dere fortsatt bestille. Vi vil da ta kontakt med dere i forkant dersom det ikke er flere som har bestilt samme turen.
Skulle det ikke være andre bestillinger på samme tur, har dere følgende muligheter:
- bytte avgang
- betale tilleggskostnader
- kansellere turen

http://www.facebook.com/svartfoss

http://svartfoss.com/

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox