Guidet Elvebåtsafari til Mollisfossen - Fortellinger fra Reisa Nasjonalpark - Amazing Troms

Bli med oss på en guidet elvebåttur opp Reisaelva til den mektige Mollisfossen som er 269 meter høy og Nord Norges høyeste fossefall.


Den 1-timers lange elvebåtturen tar deg gjennom Reisa nasjonalpark som omfatter et tilnærmet uberørt naturområde. Her omgis du av vill natur, bratte fjellsider, fossefall og frodig grønn skog. Reisaelva er en av Norges beste lakseelver og renner gjennom en av Norges fineste nasjonalparker – nemlig Reisa Nasjonalpark – på vei til kysten.

Vet du at det finnes 3000 år gamle helleristninger rett i nærheten av Reisaelva? På fjellsiden er det malt okerfargede strekfigurer som kan ligne på mennesker og dyr. Her er det også funnet pilspisser og rester av andre redskaper som vitner om at folk har oppholdt seg her i uminnelige tider. Om ønskelig gjør vi et stopp her for å beskue denne skatten fra fortiden før vi fortsetter turen til Mollisfossen.

Denne turen passer til personer i alle aldre. Turen er ikke fysisk krevende og veldig familievennlig. Gi hele familien en fin opplevelse og et minne for livet.
OBS! Må klare å sitte på gulv (lave stoler i båt)

Book her; https://amazingtroms.com/sommersesong/elvebattur-reisa-nasjonalpark-mollisfossen/


Priser fra : 1250 kr per person

Sesong: 1.06 - 15.10 (sesong kan variere litt avhengig av vannstanden i elva)
Avgang: 09:00 og 13:00 fra Saraelv
Deltakere: Minimum 2 personer
Varighet: ca 4 timer

Inkludert:
Redningsvest
Snacks og varm drikke

Mange spennende opplevelser.

Vi starter starter den spennende elvebåtturen inn i Reisa nasjonalpark i «Dronningstøa» som ligger forbi Saraelv, helt i veienden av Reisadalen. Her finner man også «Ovi Raishiin – Visitor Point Reisadalen» som anbefales besøkt før eller etter elvebåtturen.

Mollisfossen har et eget uteområde nært elva som er utstyrt med bålplass, gapahuk og utendørs toalett. Vi vil oppholde oss her i ca 1 time. Herfra tar det ca 3 minutter å gå nært fossefallet for å få en spektakulær opplevelse. Både synet, drønnet av fossen og vannsprut i ansiktet vil gi deg minner for livet. Ved bålplassen vil vi tilberede og servere kaffe eller te, og eventuell varm mat. Du kan ta med egen mat og drikke, eller du kan forhåndsbestille både kald og varm mat via oss.

Vi anbefaler sterkt at du har på deg varme og vindtette klær i elvebåten, samt gode sko er å anbefale. Hatt med myggnetting kan også komme til nytte hvis det er i myggsesongen. Lue og hansker/votter er også lurt å ta med. Redningsvester og regnponchoer er selvfølgelig inkludert. Før avgang holdes det også en påbudt sikkerhetsgjennomgang.

@amazingtroms
Mollisfossen
@amazingtroms
Reisaelva
@amazingtroms
Reisaelva
@amazingtroms
Bålkaffe