Reisafjord hotel siden 1920

Reisafjord Hotel har en historie helt tilbake til 1920. Handelsreisende har siden den gang vært hyppige gjester ved vårt stolte hotell sammen med turister, bedrifter og lokalbefolkningen. Reisafjord hotell er det eneste hotellet i regionen som er åpent hele året!

Hotellet har med sine 54 rom plass for inntil to store grupper. Vi har attraktive priser for turoperatører, reisebyråer og grossister. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Midt i smørøyet

Reisafjord Hotel ligger ved den lille havnen i Sørkjosen. Sørkjosen er et sted med ca 800 innbyggere, og strekker seg langs Reisafjorden og E6. Like i nærheten finner du fjell med 1000 meters høyde, Nasjonalpark, lakseelv og fantastiske forhold for havfiske, nordlysjakt og opplevelser i naturen.

Flyforbindelse, båt og E6 gjør det enkelt å besøke vårt hotel.

Storslett

Sørkjosen i Nordreisa kommune ligger omtrent fire kilometer sør for Storslett. Storslett er det administrative sentrum i området. Der vil du i tillegg finne de fleste butikker, bank, skoler og barnehager.

Reisaelva - en drømmeelv for opplevelser og laksefiske

På Storslett strømmer Reisaelva inn i fjorden. Denne 120 km lange lakseelven har sitt utspring i Reisa nasjonalpark og på sin vei mot havet etterlater den et dypt og spektakulær juv. Den siste halvdelen av elva snirkler seg gjennom den brede og fruktbare Reisadalen. Disse kontrastene mellom hav og bratte kystfjell og den store og flate Reisaelva gjør regionen vår interessant og variert.

Gode klimatiske forhold

Vi har en lang og snørik vinter. To måneder mørketid og nordlys gjør regionen til en særdeles imponerende opplevelse. Og sommeren med midnattssol og frisk fjelluft er en begivenhet som du seint vil glemme.

Reisafjord Hotel
Reisafjord Hotel
Fremtidsplaner
Reisafjord Hotel
Widerøe
Sørkjosen hotell i 1963
Sørkjos Turistheim i 1940
Sørkjos Hotel 1920