Arktisk ekspedisjon

En perfekt pakke for aktivitetsjegere og oppdagere, hvor du kan oppleve noe av det beste vår del av verden kan tilby. Som villmarksopplevelser og nordlysjakt i Reisadalen og urbane byopplevelser i vår arktiske hovedstad.

Book her nå: visit-lyngenfjord.com/en/northern-lights-holidays/northern-lights-packages/explore-the-arctic

Arktisk ekspedisjon – fra Tromsø til Reisa nasjonalpark
20.03.201811:16 Admin

Opplev Tromsø. Spektakulær flytur til Sørkjosen. Utforsk Reisa nasjonalpark fra hundeslede. Nordlysjakt og lokal historiefortelling. Nydelig kortreist mat. Og en tur med Hurtigruten – verdens vakreste sjøreise

Noen høydepunkt:

 • Fly fra Tromsø til Sørkjosen
 • Sightseeing over Lyngsalpene
 • To netter på Reisafjord Hotel
 • Besøke Sami Way
 • Seile med Hurtigruten tilbake til Tromsø

Spenning hele veien – med en fascinerende flytur fra Tromsø med Widerøe Dash 8 over de ville Lyngsalpene til Reisadalen (Sørkjosen), og etter endt ekspedisjon en harmonisk returseilas til Tromsø med Hurtigruten.

Pris: Fra kr 10.895 per person

PROGRAM

Dag 1:

Klokken 10:15 går flyet ditt (Dash 8) til din neste destinasjon: Sørkjosen.
På grunn av flyets lave høyde kan du få et glimt av de berømte Lyngenalpene, og du kan få et førsteinntrykk av det norske arktiske (flytid: 25 min, TOS - SJO - avgang: 10:15 - ankomst 10:40 på søndager 13.00 - 13.25).).
Transport venter på dere og kjører dere til  nærliggende hotellet - som ligger ved kysten av Reisafjorden. Vi tar deg også med til lokalmuseet, hvor du kan lære mer om lokalhistorien. Du vil også ha tid til å besøke Storslett, regionsenteret,  hvor du finner mange butikker og kafeer hvor du kan spise lunsj (ikke inkludert).

Til middag serverer vi deg en to-retters middag basert på lokale råvarer. Etterpå vil en guide hente deg for å ta deg med nordlys safari. Etter en kort tur med bil finner vi et beskyttet sted hvor vi kan lage bål og vente på at Nordlyset viser seg. Tilbake ved midnatt.


Dag 2:

Etter frokost kan du prøve hundeslede i den vakre Reisa-dalen.
Turen tar ca 2 timer hvor du skal kjøre ditt eget hundespann. Under turen vil vi stoppe for en lengre pause hvor et varmt måltid og drikke vil bli servert.

På hotellet venter kaffe, te og vafler på deg - en god norsk tradisjon.


Etter middag vil guide for Nordlys safari hente deg for en til kveld ute på jakt etter Nordlyset. Tilbake ved midnatt.

Dag 3:
Etter frokost kan du delta i samiske opplevelser med reinslede, historiefortelling og tradisjonelt varmt måltid eller i snøscootertur med isfiske  før vi kjører deg til Skjervøy om kvelden. Der vil du ta Hurtigruten til Tromsø (avgang: 19:45 - ankomst 23:45).

I restauranten på Hurtigruten kan du spise middag (ikke inkludert) mens du passerer de imponerende Lyngs-Alpene. I tillegg, med litt hell, har du sjansen til å se nordlysene igjen.
Ved ankomst i Tromsø er det bare en kort spasertur fra kaien til hotellene i byen.

PRAKTISK INFORMASJO

Inkludert:


 • To netter på Reisafjord Hotel med halvpensjon
  Fly Tromsø - Sørkjosen, passerer over Lyngs Alpene
  Hundesledetur
  2x Nordlys safari
  Samiske opplevelser eller snøscooter med isfiske
  Besøk det lokale museet
  Hurtigruten fra Skjervøy til Tromsø

Ekstra:

 • Alkoholholdig drikke og mineralvann

Priser:

 • NOK 10,895 per person in dobbelt rom
 • NOK 11,655 per person in singel rom 

Gjennomføring:

1. desember 2019 til 31. mars 2020

Block-out dager: 22. desember - 26. desember 2019

Ankomst på følgende dager: søndag - fredag

Lørdag kan vi ikke gi deg flyet. Hvis du ønsker å komme frem til denne dagen uansett, tar vi deg med buss fra Tromsø (samme pris!).

Ingen ankomst : 24., 25. og 28. desember.2019


Ytterligere aktiviteter er tilgjengelige, når du blir lenger:
Du er velkommen til å legge til ekstra dager på Reisafjord Hotel for å oppleve mer i regionen. 750, - NOK per natt per person i dobbeltrom inkl. halvpensjon.


Langrenn (3-4 timer): Pris: NOK 1.150 per person

Etter en kort overføring vil vi gå på langrenn på et forberedt spor. Hvis dette er første gang på langrennsløyper, hjelper vår instruktør deg med å lære denne mest tradisjonelle norsksporteren.
Du vil ta en lengre pause under turen, hvor vi vil hvile ved leirbrann og servere snacks og varme drikker.
Inkludert: Guide, skiutstyr, transfer, varm drikke og snacks.


Moose Safari med snesko (3-4 timer): Pris: NOK 1.150 per person
Bli med på en snesko tur hvor vi går på jakt etter det største pattedyret i Norge, elgen. Under turen vil vi lage et bål og du vil bli servert varme drinker og snacks.
Inkludert: Guide, Snesko, varm lunsj og transfer


Hvalsafari (4 timer) - kr 1.600
Fra november til januar vil spekkhoggere og knølhval jakte på sild i fjorden rundt Reisa og Skjervøy. Vi vil gå ut på en båt for å se dem.
Inkludert varme klær, varme drikker og snacks.


Snøscootertur med isfiske (4 timer) - NOK 1.900
Etter en kort kjøretur vil guidene ta deg opp i fjellet med en snøscooter. Du vil sitte i en slede. Når du kommer til den frosne innsjøen, har du sjansen til å prøve å kjøre en snøscooter alene. Vi skal da bore noen hull i isen og prøve lykken med fiske. Vi serverer varme drikker og et varmt måltid. Etter ca to timer, kommer vi tilbake.

Viktig merknad:

Dårlig vær kan forårsake mange problemer i Høy Arktis - fly og båter avlyses eller forsinkes, og aktiviteter kan ikke fortsette som planlagt. Vær oppmerksom på at programmet derfor kan endres med kort varsel.Aktiviteter: Vi forbeholder oss retten til å endre aktivitetsprogrammet. Vi vil gjøre alle aktiviteter, men vi kan endre dagen. Ved dårlig vær kan flyet fra Tromsø til Sørkjosen bli kansellert. Du tar en buss til Sørkjosen (3 timer) og møtes på flyplassen i henhold til flyinformasjonen.

Jørn Holm
Fantastisk Natur
, click to open in lightbox
Tor Ivar Næss
Hundesledetur
, click to open in lightbox
Skutertur med Nordlys
, click to open in lightbox
Tor Ivar Næss
Nordlystur
, click to open in lightbox
Gaup
Sami Way
Sami Culture and Reindeer sledding, click to open in lightbox