Hundekjøring

Hundekjøring i ekte villmark bør du få med deg. Å oppleve hundekjøring med slede er noe helt spesielt. En ekte naturopplevelse!

Hundekjøring er en unik naturopplevelse

Denne unike opplevelsen gir deg ro, spenning og et herlig kaos for noen. Hundesledekjøring er en av de opplevelser enhver reisende må oppleve. Glem tiden og fokuser på den vakre naturen og de rundt deg.

Opplev hundekjøring med venner, kollegaer eller dine kjære

Hundekjøring passer for alle og vi har alltid mulighet for å tilpasse opplevelsen.

Hundekjører Tom Einar Vang

Tom Einar Vang er hundekjører, og så snart det har lagt seg et skikkelig snødekke om høsten starter han opp med guidede turer med hundeslede. Fra hans hjemsted kjøres ca 6 kilometer til et leirsted der bålkaffe og et varmt måltid serveres, hvoretter man returnerer til kennelen. Den ene veien er du passasjer, den andre veien er du fører av spannet. Hundekjøring lar deg oppleve landskapet på en opprinnelig måte, og selve kontakten med hundene bidrar til at naturen føles ekstra nær og levende.

Book tur nå : https://riverlandhusky.no/welcome 

Historien om hundekjøring

Hundekjøring har en lang historie blant inuit folket i Nord-Amerika hvor man mener det stammer fra. De sikreste bevis er datert tilbake over 1 000 år. Den gang benyttet de færre hunder enn i dag og hundene fraktet mest sannsynlig brensel. Siden spredte denne effektive transportmåten seg til hele verden.

Link til artikkel om hundekjøring på wikipedia

https://no.wikipedia.org/wiki/Hundekj%C3%B8ring

Tilrettelagt og enkelt!

Bo på vårt hotell, spis god mat og dra ut på opplevelser. Har man spesielle ønsker og behov vil vi gjerne hjelpe til med tilrettelegging. Enkelt og greit!

Utstyr – hva trenger du?

Du kan ta med eget utstyr. Eller vi kan hjelpe til med utstyret. Varme klær er alltid utgangspunktet. Ull mot hud er en grei regel, samt at man har noe som stopper vinden. Gode votter beskytter fingrene bedre enn hansker. Er det ekstra kaldt må man ta ytterligere forholdsregler!

Hvorfor velge oss?

Vårt hotell ligger sentralt til rett ved flyplassen. Bare timer unna Oslo. Her har vi samlet alt på ett sted slik at du kan bo og sove godt, spise godt og få gode opplevelser på ulike utflukter.

Ulike muligheter når man kjører hundeslede

Bålfyring, utendørs matlaging, nordlysjakt og isfiske er noen av mange muligheter. Kombiner gjerne hundekjøring med nordlysjakt, langrenn, scootertur, kvensk storytelling eller hvalsafari.

 

Tor Ivar Næss
Hundekjøring
Hundekjøring fra Reisafjord Hotel
Tor Ivar Næss
Dog
Dog sledding from Reisafjord Hotel
Tor Ivar Næss
Relaxing around the fire
Hundekjøring
Fabio Antenorre
Hundekjøring
Hundekjøring
Tor Ivar Næss
Hund
Hundekjøring
Fabio Antenorre
Hund
Hundekjøring
Fabio Antenorre
Hundekjøring
Hundekjøring