L

Reisafjord Hotel AS

E-post: resepsjon@reisafjord-hotel.com

Telefon: +47 777 66 000

Besøk oss i: Nessevegen 32, 9152 Sørkjosen

BookingF

Booking

w

Vår restaurant

Dagens middag/Dinner of the day

FRA KR 165,- / FROM NOK 165

Allergen: spør servitør / ask the waiter

Menyen baserer seg mye på lokale råvarer og med det mener vi varer fra vårt fylke og aller helst fra Nord-Troms. Vår intensjon er å bruke lokale råvarer i retter som har utspring i lokal husmannskost. .

26.01.201815:09 Tommy Børli

Åpningstider

Åpent 15:00 til 21:00 hver dag!

Lokale råvarer

All vår fisk kommer fra området her. Torsk, kveite og sei kommer fra havet utenfor Skjervøy og Nordreisa. Laks kommer fra Lerøy Aurora på Skjervøy.

Vinterhagen

I vår vinterhage-restaurant med utsikt over havnen og Reisafjorden serverer vi typisk lokal mat, a la carte eller for større grupper også Buffet.

Grupper

Vi tar også imot grupper som kommer innom for en kopp kaffe med småkaker eller for en velsmakende lunsj. Vennligst gi beskjed om dette minst en dag i forveien.

La oss hjelpe deg med planleggingen!

Vi er behjelpelig med å organisere ditt arrangement, for eksempel konfirmasjon, dåp, bryllup, slektstreff, firmaturer og julebord.

Viste du at vi serverer ekte italiensk pizza?

Ekte hjemmelaget autentisk italiensk pizza m/tynn bunn. Pizzaen er steinovnsbakt på 300 gr i en ovn direkte importert fra Italia. Smak den sprø bunnen sammen med den hjemmelagde tomatsausen og ekte mozarella.

Garnityr

Velg mellom forskjellige garnityrer som for eks. parmaskinke, ruccola og høvlet parmesan ost eller hjemmelagde italienske kjøttboller (polpettine).

Spis på stedet eller ta med!

Pizzaen kan spises på hotellet eller bestilles som Take Away. Vi anbefaler å spise pizzaen når den kommer rett ut av ovnen.

Koldtbord
Koldtbord
Sjømat
Røyka laks-Blå-kveita-Gravet laks

google map