Vår restaurant - er for tiden stengt

Velkommen til våres renovert restaurant for nydelig mat. Vi bruker norske råvarer, gjerne lokale og kortreiste. hele tiden har vi med oss ballasten med tradisjoner om foredling, men lar våre kokker få bruke kreativitet til å få frem de beste smakene. På den måten kan de kombinere de mest spennende og komplekse smakene som våre fantastiske ingredienser kan gi. Vel bekommen!

Åpningstider

Åpent 15:00 til 21:00 hver dag!

Lokale råvarer

Vi bruker norske råvarer, gjerne lokale og kortreiste. 

Viste du at vi serverer ekte italiensk pizza?

Ekte hjemmelaget autentisk italiensk pizza m/tynn bunn. Pizzaen er steinovnsbakt på 300 gr i en ovn direkte importert fra Italia. Smak den sprø bunnen sammen med den hjemmelagde tomatsausen og ekte mozarella.

Vinterhagen

I vår vinterhage-restaurant med utsikt over havnen og Reisafjorden serverer vi typisk lokal mat, a la carte eller for større grupper også Buffet.

Grupper

Vi tar også imot grupper som kommer innom for en lunsj, middag eller spesialt dag. Send oss melding og vi vil hjelpe å organisere en skikkelig god tid!

La oss hjelpe deg med planleggingen!

Vi er behjelpelig med å organisere ditt arrangement, for eksempel konfirmasjon, dåp, bryllup, slektstreff, firmaturer og julebord.

Reisafjord Hotel
Tørrfisk
Reisafjord Hotel
Suppe
Reisafjord Hotel
Sjømat