Arktisk ekspedisjon

En perfekt pakke for aktivitetsjegere og oppdagere, hvor du kan oppleve noe av det beste vår del av verden kan tilby. Som villmarksopplevelser og nordlysjakt i Reisadalen og urbane byopplevelser i vår arktiske hovedstad.

Book her nå: www.visit-lyngenfjord.com/explore-arctic-northern-lights-adventure-northern-norway

Arktisk ekspedisjon – fra Tromsø til Reisa nasjonalpark

Opplev Tromsø. Spektakulær flytur til Sørkjosen. Utforsk Reisa nasjonalpark fra hundeslede. Nordlysjakt og lokal historiefortelling. Nydelig kortreist mat. Og en tur med Hurtigruten – verdens vakreste sjøreise

Noen høydepunkt:

 • Hundekjøring
 • Nordlyssafari
 • Snøscooter- og isfisketur
 • Reisa nasjonalpark  

Området rundt Reisafjorden er rikt på samisk og norsk kultur og en skatt for alle naturelskere. Vi tar deg med på en hundekjøringstur i Reisadalen, en villmarksopplevelse på besøkspunktet i Reisa nasjonalpark og muligheter for å se nordlyset.

Pris: Fra 9 995 NOK per pers

Sesong: 15. desember – 31. mars (Unntatt: 18.12.2022 - 02.01.2023)

Deltakere: Minimum 2 personer

PROGRAM

Dag 1: Ankomst

Innsjekking på Reisafjord Hotel på ettermiddagen. Middag vil bli servert i restauranten på hotellet. Fra restauranten har du panoramautsikt over havnen. 

Til middag serverer vi deg en to-retters middag basert på lokale råvarer. Etterpå vil en guide hente deg for å ta deg med nordlys safari. Etter en kort tur med bil finner vi et beskyttet sted hvor vi kan lage bål og vente på at Nordlyset viser seg. Tilbake ved midnatt.


Dag 2: Hundesledetur

Start på dagen med en god frokost, før du drar ut på hundekjøring i Reisadalen. Hundekjøringsaktiviteten varer i ca 2 timer, hvor du får kjøre ditt eget lag. 2 personer deler pulk, den ene er kjører (sjåfør) mens den andre er passasjer. I løpet av turen bytter vi.

Det vil bli servert varmt måltid og drikke. Når du kommer tilbake til hotellet, er kaffe/te og vafler tilgjengelig i løpet av ettermiddagen. Middag servert i restauranten.

Frikveld eller du kan bestille en ekstra nordlyssafari.

Dag 3: Snøscooterkjøring og isfiske

Start dagen med en god frokost, før du drar ut på snøscooter- og isfisketuren. Etter en kort kjøretur vil guidene bringe deg til fjells med snøscooter. Du vil sitte i en slede. Når du ankommer den frosne innsjøen, har du sjansen til å prøve å kjøre snøscooter alene.

Senere går vi med truger til den frosne innsjøen hvor vi borer noen hull i isen og prøver fiskelykken. Det vil bli servert varm drikke og et varmt måltid.

Etter rundt to timer drar vi tilbake til hotellet. Når du kommer tilbake til hotellet, er kaffe/te og vafler tilgjengelig i løpet av ettermiddagen.

Middag servert i restauranten. Frikveld eller du kan bestille en ekstra nordlyssafari.

 Dag 4: Avreise

Start på dagen med en god frokost, før du sjekker ut og reiser hjem.

Eller bare forleng oppholdet og utforsk flere av de unike mulighetene, som:

 • Hvalsafari
 • Besøk Kronebutikken - samisk håndverk
 • Museumsbesøk - lær mer om regionen
 • Nordlyssafari

Inkludert:

 • 3 netter på Reisafjord Hotel med halvpensjon
 • Hundekjøring
 • 1 x nordlyssafari
 • Snøscooter- og isfisketur
 • Kaffe/te og vafler på Reisafjord Hotell
 • Varme klær

ikke inkludert: Alkoholholdige drikker

Viktig:

Dårlig vær kan forårsake mange problemer i høyarktis – flyreiser og båter er kansellert eller forsinket og aktiviteter kan ikke fortsette som planlagt. Vær oppmerksom på at programmet som en konsekvens kan endres på kort varsel. Aktiviteter: vi forbeholder oss retten til å endre programmet i Reisadalen. Vi vil gjøre alle aktiviteter, men vi kan endre dagen. 

Jørn Holm
Fantastisk Natur
Tor Ivar Næss
Hundesledetur
Skutertur med Nordlys
Tor Ivar Næss
Nordlystur