Nordlys tur

Start jakten på nordlyset hos oss. Vi tilrettelegger din nordlys tur og vår nordlys guide finner den beste plass for å oppleve fenomenet på nært hold.

Jeg vil ha pris

Nordlyset – Det beste sted å oppleve Nordlysfenomenet

Vi er ikke i tvil. Reisafjorden er det beste sted for at du skal oppleve Nordlyset! Vi har jo alt på ett sted, til og med flyplass et steinkast unna. Land midt i smørøyet, ta inn på hotellet, få i deg god mat og la guiden vår lede deg til en uforglemmelig opplevelse av det vakre fenomenet. Ingen kø, ingen lysstøy, ingen bylarm bare masse muligheter.

  • Enkel reise
  • Alt tilrettelagt
  • Ingen lysforurensing

Husk også på at vi ligger nært villmarken og kan jakte på nordlyset både ved kysten, i dalene her, på vidda eller oppe på fjellet. Området i seg selv er en opplevelse!

Hva er Nordlys?

Det vakre nordlyset oppstår når partikler fra sola kommer mot jorden. Noen av partiklene klarer å brøyte seg vei gjennom magnetosfæren noe som skaper lyseffekten vi liker så godt å se på. Det kraftigste nordlyset inntreffer når solen er mest aktiv.

Du kan lese mer på Wikipedia om Nordlyset (Aurora Polaris)

Jakten på nordlyset - Hvorfor velge Reisafjord hotel?

Når det gjelder Nordlys er Reisafjorden virkelig sentralt. Midt i mellom Tromsø og Alta kan du lande med fly ca 400 meter fra hotellet du skal bo i og kjøres direkte ut på nordlyssafari. Nordlysopplevelser blir bare enda bedre når man kan nyte en god middag og sove godt på hotellet vårt. Sjansen for at du skal oppleve det vakre Nordlyset kan ikke bli større. Du jakter på Nordlyset i et svært variert område hvor vi kan dra til fjells, til kysten og opp i dalsøkk.

Fabio Antenorre
Nordlys tur med nordlys guide
Foto er tatt i Karlsøy og viser det vakre nordlyset
Tor Ivar Næss
Lyngsalpan
Tor Ivar Næss
Nordlys Høst
Reisadalen
Tor Ivar Næss
Nordlys selfie
Kvænangsfjellet
Tor Ivar Næss
Røyelkampen